Weaver català 🕹️ Wordle word ladder versió catalana

Què és el joc Weaver català? weaver és una altra versió del popular joc de paraules Wordle, però en aquest cas adaptat a l’idioma català. La premissa és similar a la majoria de les alternatives, però en aquest joc has de transformar una paraula en una altra seguint algunes regles simples en aquesta escala de paraules.

weaver versio catalana

Aquest joc també anomenat «word ladder» i va ser inventat per Lewis Carroll el 1877. Un trencaclosques de paraules ja disponible a la versió weaver catalana en què comença amb dues paraules, i per resoldre el trencaclosques s’ha de trobar una cadena d’altres paraules per unir les dues, en què dues paraules adjacents paraules (és a dir, paraules en passos successius) difereixen en una lletra.

¿Com jugar a weaver català?

Weaver-cat és la connexió entre paraules de 2 mateixes lletres, de manera que cada transició a un pas només es pot fer reemplaçant només 1 lletra a la paraula d’origen i la paraula de destinació és sempre una paraula amb significat.

Cada paraula que introduïu només podeu canviar 1 lletra de la paraula que es troba a dalt.

Exemples weaver català

En aquest joc comences amb una paraula que has de transformar en una altra amb l’exemple que pots veure amb aquestes regles.

#weaver (CAT) 1/7/2022 https://gameswordle.com/weaver-catala/PAGO🟩⬜⬜⬜🟩🟩⬜⬜🟩🟩🟩⬜🟩🟩🟩🟩BELL

Jugar a WeaverCat

Tens disponible aquest joc de paraules en línia gratuït per si vols provar-ho. La versió de weaver ja està disponible en català i espanyol per ara, però els desenvolupadors ens comenten «La nostra intenció és adaptar ladder a altres idiomes com el francès, italià o alemany».

Pots descarregar weaver català gratis o si ho prefereixes pots jugar al joc WEAVER CAT online i si vols publicar els teus resultats o la teva opinió del joc, estarem encantats de llegir-te.

Jugues a weaver?, et deixem aquí l’enllaç perquè puguis jugar gratis a weaver en català.

Jocs en català relacionats

Si t’agraden els jocs de paraules, en gameswordle.com tenim una secció de jocs com el wordle amb paraules en català. Pots trobar més informació en la web. Deixa els teus resultats o comentaris si t’agraden aquestos jocs o vols que millorem algo.

No s'ha trobat cap entrada.