Jocs en Catalá

¿Què és wordle? Wordle és un joc d’endevinar paraules, que té un format de mots encreuats i amb similituds amb altres jocs com el Mastermind. Hi has d’endevinar una paraula en sis intents, en què no se’t donen més pistes que dir-te quines lletres de les que has posat estan dins de la paraula.

La seva mecànica és molt simple, i possiblement s’hi deu part del seu èxit, ja que fa que sigui accessible per a tothom. Cada vegada que fas un intent, has d’escriure una paraula vàlida, i se’t dirà quines de les lletres introduïdes estan, quines no, i si són al lloc on els toca o no. Quan feu un intent veureu els resultats d’aquest intent, i podreu tornar a provar.

Wordle funciona a través d’una senzilla web que ni recopila dades ni mostra publicitat, i ni tan sols t’has de registrar. Tampoc cal baixar-te cap app per jugar, cosa que el converteix en un joc senzill, molt segur, i que pots jugar a qualsevol lloc, des del teu mòbil i PC fins a la consola, la tele, o qualsevol dispositiu amb un navegador web.

És un joc pausat, no per fer-li hores, ja que només podràs endevinar una paraula al dia. Entres a la web, jugues, i quan acabes ja no tens més a fer i pots anar-te’n fins al dia següent. Pots intentar tornar a entrar des d’un dispositiu amb IP diferent, però la paraula diària és la mateixa per a tots, cosa que alhora ho fa força competitiu.

Top alternatives Wordle catalá

Vols estar informat de les darreres alternatives a wordle en catalá? Si vols ser el primer a jugar a jocs similars a wordle, subscriu-te a la nostra newsletter gratuïta i t’informarem sobre nous jocs de pensar en línia.

En aquests posts trobaràs informació de com jugar a aquests jocs semblants a wordle. Són tots jocs gratuïts en línia sense necessitat de descarregar res, ni instal·lar cap joc. T’explicarem trucs i guies pas a pas perquè passis una estona entretinguda jugada a aquests jocs de paraules online.

Selecciona un joc i completa el desafiament diari a gameswordle.com: