Spelling bee castella🐝 Jocs de paraules

Què és el joc Spelling bee castellano? Si encara no us has enganxat amb Spelling bee espanyol, no et portarà 1 minut tornar a jugar aquest nou joc de paraules en línia. T’explicarem què és l’spelling bee castellà, com descarregar-lo i per què jugar al joc de paraules Spelling bee. Tens disponible aquest joc en línia gratuït per si vols provar-ho, creiem que t’agradarà!

ortografia castellana

Spelling bee castellá és un joc diari que només es pot jugar una vegada al dia com spelling bee, ho hem provat i esperem tornar a jugar-ho demà per compartir el nostre temps amb resoldre aquest joc de paraules amb els nostres amics per desafiar-los. Deixa els teus resultats aquí als comentaris, a veure si ens pots guanyar?

Spelling bee castellano en línia

Spelling bee català game Online és molt simple i és un joc de paraules gratis com el concurs d’ortografia. Consisteix a endevinar el màxim de paraules possibles en un mínim de 4 lletres i sempre has d’utilitzar la lletra del mig del panell. Si teniu èxit, el joc Spelling bee us mostra el temps restant per al proper desafiament i la seva puntuació. Després et dóna l’opció de compartir-ho a les xarxes socials. Només es pot jugar un cop al dia. T’atreveixes a jugar amb els teus amics?

Alerta sembla fàcil! però la pressió del temps per resoldre’l i haver de posar paraules que hi ha al diccionari complica la resolució del joc. Si ho proves ho sabràs perfectament perquè aquest joc s’ha tornat viral i és una alternativa al concurs d’ortografia.

👉 Com jugar a Spelling bee

Spelling bee castellà és un passatemps simple que s’ha tornat viral gràcies a la seva simplicitat i al fet que només tens un intent diari per resoldre el desafiament (el mateix per a tothom). Si l’usuari resol la paraula, no tindreu l’opció de tornar a jugar fins passades 24 hores. Un èxit des del nostre punt de vista, ja que es considera un desafiament diari addictiu per a jocs de paraules com ara el concurs d’ortografia.

 • Endevina les paraules ocultes cada dia.
 • Cada intent ha de tenir una validesa mínima de 4 lletres.
 • Després de cada intent, el color de les lletres canvia per mostrar com està a prop de trobar la paraula.
 • Necessites formar paraules amb algunes lletres. Les lletres es poden repetir.
 • La lletra del mitjà és obligatòria.
 • Necessites formar paraules amb aquestes lletres. Les lletres es poden repetir.

El joc et permet compartir els resultats a les xarxes socials il·lustrant la seqüència d’intents amb els colors, però sense revelar les lletres, per això augmenta la intriga i la curiositat per intentar revelar la paraula del dia, i les «fotos» entre elles . els usuaris per colpejar la paraula correctament abans. Hi pot haver lletres repetides. Les pistes són independents per a cada lletra. Un nou desafiament cada dia!

📜 Spelling bee castellano reglas

Lobjectiu daquest joc de paraules com el concurs dortografia és fer tantes paraules com puguis amb les set lletres que et donen. No heu d’utilitzar totes les lletres i podeu utilitzar lletres més d’una vegada. Els únics requisits són que ha de fer servir la lletra central almenys una vegada a cada paraula i les paraules han de tenir almenys quatre lletres. Cada paraula té un valor a punts.

 • Les paraules de 4 lletres donen 2 punts.
 • A partir de 5 lletres, tants punts com lletres tenen la paraula.
 • Cada joc inclou almenys un tuti en què s’utilitzen totes les lletres.

RELACIONATS:
Vols jugar amb emoji Wordle? – EMOJIDLE

Estadístiques Spelling bee castellà

Per jugar Spelling bee espanyol no cal descarregar-lo, pots jugar en línia. el joc per veure les teves estadístiques a la icona de dalt on pots veure:

Configuració Spelling bee

Hi ha 2 opcions per configurar spelling bee:

 • Mostrar puntuació possible i nombre de paraules.
 • Silenciar so

▶️ Jugar Spelling bee castellà

La versió del concurs d’ortografia s’ha adaptat a diversos idiomes perquè sigui més fàcil endevinar la paraula oculta, per això et deixem com descarregar concurs d’ortografia en espanyol o si ho prefereixes pots jugar online Spelling bee castellano i si t’animes a desafiar-nos, publica els teus resultats als comentaris i veurem qui és millor…

JUGAR A SPELLING BEE EN CASTELLA

Spelling bee espanyol il·limitat

Estem veient una gran quantitat d’aplicacions web i mòbils que imiten el funcionament dels jocs de paraules i busquem obtenir certa popularitat d’aquesta nova plataforma. Alguns desenvolupadors aprofiten aquest èxit per llançar aplicacions i brindar-nos alternatives per passar el nostre temps lliure simplement usant el nostre navegador.

Aquí hi ha les nostres 3 millors alternatives a l’Spelling bee castella:

 1. Dogsdle 🐶 Si t’agraden els gossets!
 2. Emojidle – Wordle d’emojis
 3. Tresle – Wordle de 3 lletres

Preguntes freqüents (FAQ)

Què és Spelling bee espanyol?

ortografia castellana

Spelling bee espanyol és un joc de paraules en línia. Necessites formar paraules amb lletres d’un tauler. Les lletres es poden repetir i cal la lletra del medi. Les paraules han de tenir com a mínim 4 lletres de llarg.

Com jugar Spelling bee espanyol?

jugar-a-spelling-bee-espanol

A Spelling bee espanyol necessites formar tantes paraules com sigui possible per obtenir la puntuació diària més alta. Cada dia hi ha noves paraules i un nou desafiament per a tothom. Només es pot jugar un cop al dia.
Les puntuacions són paraules de 4 lletres donen 2 punts. A partir de 5 lletres, tants punts com lletres tenen la paraula.

Hi ha jocs de concurs d’ortografia?

ortografia abella espanol

Hi ha jocs semblants al concurs d’ortografia en castellà i diversos idiomes, no són el joc oficial del New York Times com l’spelling bee, però el funcionament és el mateix. Si vols jugar a jocs d’ortografia com el spelling bee en castellàpots accedir a la web de gameswordle.com

Com es diu el joc d’endevinar paraules d’un plafó?

Joc de Wordshopper

Spelling bee espanyol, i el joc consisteix a endevinar el màxim de paraules possibles en un mínim de 4 lletres i sempre cal utilitzar la lletra del mig del panell. Si ho aconsegueixes, Spelling bee espanyol et mostra el temps restant per al proper desafiament i la seva puntuació.

Potser t’interessin jocs de paraules com el concurs d’ortografia

A GamesWordle.com ens interessen els jocs en línia gratuïts sense haver de descarregar res. Anem a recopilar jocs mentals per exercitar la ment ia més passar una bona estona. Si vols que parlem d’algun joc en particular, deixa’l als comentaris.

Rate this post

Deixa un comentari