Spelling bee castellaūüźĚ Jocs de paraules

Qu√® √©s el joc Spelling bee castellano? Si encara no us has enganxat amb Spelling bee espanyol, no et portar√† 1 minut tornar a jugar aquest nou joc de paraules en l√≠nia. T’explicarem qu√® √©s l’spelling bee castell√†, com descarregar-lo i per qu√® jugar al joc de paraules Spelling bee. Tens disponible aquest joc en l√≠nia gratu√Įt per si vols provar-ho, creiem que t’agradar√†!

ortografia castellana

Spelling bee castellá és un joc diari que només es pot jugar una vegada al dia com spelling bee, ho hem provat i esperem tornar a jugar-ho demà per compartir el nostre temps amb resoldre aquest joc de paraules amb els nostres amics per desafiar-los. Deixa els teus resultats aquí als comentaris, a veure si ens pots guanyar?

Spelling bee castellano en línia

Spelling bee catal√† game Online √©s molt simple i √©s un joc de paraules gratis com el concurs d’ortografia. Consisteix a endevinar el m√†xim de paraules possibles en un m√≠nim de 4 lletres i sempre has d’utilitzar la lletra del mig del panell. Si teniu √®xit, el joc Spelling bee us mostra el temps restant per al proper desafiament i la seva puntuaci√≥. Despr√©s et d√≥na l’opci√≥ de compartir-ho a les xarxes socials. Nom√©s es pot jugar un cop al dia. T’atreveixes a jugar amb els teus amics?

Alerta sembla f√†cil! per√≤ la pressi√≥ del temps per resoldre’l i haver de posar paraules que hi ha al diccionari complica la resoluci√≥ del joc. Si ho proves ho sabr√†s perfectament perqu√® aquest joc s’ha tornat viral i √©s una alternativa al concurs d’ortografia.

ūüĎČ Com jugar a Spelling bee

Spelling bee castell√† √©s un passatemps simple que s’ha tornat viral gr√†cies a la seva simplicitat i al fet que nom√©s tens un intent diari per resoldre el desafiament (el mateix per a tothom). Si l’usuari resol la paraula, no tindreu l’opci√≥ de tornar a jugar fins passades 24 hores. Un √®xit des del nostre punt de vista, ja que es considera un desafiament diari addictiu per a jocs de paraules com ara el concurs d’ortografia.

 • Endevina les paraules ocultes cada dia.
 • Cada intent ha de tenir una validesa m√≠nima de 4 lletres.
 • Despr√©s de cada intent, el color de les lletres canvia per mostrar com est√† a prop de trobar la paraula.
 • Necessites formar paraules amb algunes lletres. Les lletres es poden repetir.
 • La lletra del mitj√† √©s obligat√≤ria.
 • Necessites formar paraules amb aquestes lletres. Les lletres es poden repetir.

El joc et permet compartir els resultats a les xarxes socials il¬∑lustrant la seq√ľ√®ncia d’intents amb els colors, per√≤ sense revelar les lletres, per aix√≤ augmenta la intriga i la curiositat per intentar revelar la paraula del dia, i les ¬ęfotos¬Ľ entre elles . els usuaris per colpejar la paraula correctament abans. Hi pot haver lletres repetides. Les pistes s√≥n independents per a cada lletra. Un nou desafiament cada dia!

ūüďú Spelling bee castellano reglas

Lobjectiu daquest joc de paraules com el concurs dortografia √©s fer tantes paraules com puguis amb les set lletres que et donen. No heu d’utilitzar totes les lletres i podeu utilitzar lletres m√©s d’una vegada. Els √ļnics requisits s√≥n que ha de fer servir la lletra central almenys una vegada a cada paraula i les paraules han de tenir almenys quatre lletres. Cada paraula t√© un valor a punts.

 • Les paraules de 4 lletres donen 2 punts.
 • A partir de 5 lletres, tants punts com lletres tenen la paraula.
 • Cada joc inclou almenys un tuti en qu√® s’utilitzen totes les lletres.

RELACIONATS:
Vols jugar amb emojidle? ‚Äď EMOJIDLE

Estadístiques Spelling bee castellà

Per jugar Spelling bee espanyol no cal descarregar-lo, pots jugar en línia. el joc per veure les teves estadístiques a la icona de dalt on pots veure:

Configuració Spelling bee

Hi ha 2 opcions per configurar spelling bee:

 • Mostrar puntuaci√≥ possible i nombre de paraules.
 • Silenciar so

‚Ė∂ÔłŹ Jugar Spelling bee castell√†

La versi√≥ del concurs d’ortografia s’ha adaptat a diversos idiomes perqu√® sigui m√©s f√†cil endevinar la paraula oculta, per aix√≤ et deixem com descarregar concurs d’ortografia en espanyol o si ho prefereixes pots jugar online Spelling bee castellano i si t’animes a desafiar-nos, publica els teus resultats als comentaris i veurem qui √©s millor‚Ķ

JUGAR A SPELLING BEE EN CASTELLA

Spelling bee espanyol il·limitat

Estem veient una gran quantitat d’aplicacions web i m√≤bils que imiten el funcionament dels jocs de paraules i busquem obtenir certa popularitat d’aquesta nova plataforma. Alguns desenvolupadors aprofiten aquest √®xit per llan√ßar aplicacions i brindar-nos alternatives per passar el nostre temps lliure simplement usant el nostre navegador.

Aqu√≠ hi ha les nostres 3 millors alternatives a l’Spelling bee castella:

 1. Dogsdle ūüź∂ Si t’agraden els gossets!
 2. Emojidle ‚Äď Wordle d’emojis
 3. Tresle – Wordle de 3 lletres

Preguntes freq√ľents (FAQ)

Què és Spelling bee espanyol?

ortografia castellanaSpelling bee espanyol √©s un joc de paraules en l√≠nia. Necessites formar paraules amb lletres d’un tauler. Les lletres es poden repetir i cal la lletra del medi. Les paraules han de tenir com a m√≠nim 4 lletres de llarg.

Com jugar Spelling bee espanyol?

jugar-a-spelling-bee-espanolA Spelling bee espanyol necessites formar tantes paraules com sigui possible per obtenir la puntuació diària més alta. Cada dia hi ha noves paraules i un nou desafiament per a tothom. Només es pot jugar un cop al dia.
Les puntuacions són paraules de 4 lletres donen 2 punts. A partir de 5 lletres, tants punts com lletres tenen la paraula.

Hi ha jocs de concurs d’ortografia?

ortografia abella espanolHi ha jocs semblants al concurs d’ortografia en castell√† i diversos idiomes, no s√≥n el joc oficial del New York Times com l’spelling bee, per√≤ el funcionament √©s el mateix. Si vols jugar a jocs d’ortografia com el spelling bee en castell√†pots accedir a la web de gameswordle.com

Com es diu el joc d’endevinar paraules d’un plaf√≥?

Joc de WordshopperSpelling bee espanyol, i el joc consisteix a endevinar el màxim de paraules possibles en un mínim de 4 lletres i sempre cal utilitzar la lletra del mig del panell. Si ho aconsegueixes, Spelling bee espanyol et mostra el temps restant per al proper desafiament i la seva puntuació.

Potser t’interessin jocs de paraules com el concurs d’ortografia

A GamesWordle.com ens interessen els jocs en l√≠nia gratu√Įts sense haver de descarregar res. Anem a recopilar jocs mentals per exercitar la ment ia m√©s passar una bona estona. Si vols que parlem d’algun joc en particular, deixa’l als comentaris.