Spelling bee castella🐝 Jocs de paraules

QuĂš Ă©s el joc Spelling bee castellano? Si encara no us has enganxat amb Spelling bee espanyol, no et portarĂ  1 minut tornar a jugar aquest nou joc de paraules en lĂ­nia. T’explicarem quĂš Ă©s l’spelling bee castellĂ , com descarregar-lo i per quĂš jugar al joc de paraules Spelling bee. Tens disponible aquest joc en lĂ­nia gratuĂŻt per si vols provar-ho, creiem que t’agradarĂ !

ortografia castellana

Spelling bee castellå és un joc diari que només es pot jugar una vegada al dia com spelling bee, ho hem provat i esperem tornar a jugar-ho demà per compartir el nostre temps amb resoldre aquest joc de paraules amb els nostres amics per desafiar-los. Deixa els teus resultats aquí als comentaris, a veure si ens pots guanyar?

Spelling bee castellano en lĂ­nia

Spelling bee catalĂ  game Online Ă©s molt simple i Ă©s un joc de paraules gratis com el concurs d’ortografia. Consisteix a endevinar el mĂ xim de paraules possibles en un mĂ­nim de 4 lletres i sempre has d’utilitzar la lletra del mig del panell. Si teniu Ăšxit, el joc Spelling bee us mostra el temps restant per al proper desafiament i la seva puntuaciĂł. DesprĂ©s et dĂłna l’opciĂł de compartir-ho a les xarxes socials. NomĂ©s es pot jugar un cop al dia. T’atreveixes a jugar amb els teus amics?

Alerta sembla fĂ cil! perĂČ la pressiĂł del temps per resoldre’l i haver de posar paraules que hi ha al diccionari complica la resoluciĂł del joc. Si ho proves ho sabrĂ s perfectament perquĂš aquest joc s’ha tornat viral i Ă©s una alternativa al concurs d’ortografia.

👉 Com jugar a Spelling bee

Spelling bee castellĂ  Ă©s un passatemps simple que s’ha tornat viral grĂ cies a la seva simplicitat i al fet que nomĂ©s tens un intent diari per resoldre el desafiament (el mateix per a tothom). Si l’usuari resol la paraula, no tindreu l’opciĂł de tornar a jugar fins passades 24 hores. Un Ăšxit des del nostre punt de vista, ja que es considera un desafiament diari addictiu per a jocs de paraules com ara el concurs d’ortografia.

 • Endevina les paraules ocultes cada dia.
 • Cada intent ha de tenir una validesa mĂ­nima de 4 lletres.
 • DesprĂ©s de cada intent, el color de les lletres canvia per mostrar com estĂ  a prop de trobar la paraula.
 • Necessites formar paraules amb algunes lletres. Les lletres es poden repetir.
 • La lletra del mitjĂ  Ă©s obligatĂČria.
 • Necessites formar paraules amb aquestes lletres. Les lletres es poden repetir.

El joc et permet compartir els resultats a les xarxes socials il·lustrant la seqĂŒĂšncia d’intents amb els colors, perĂČ sense revelar les lletres, per aixĂČ augmenta la intriga i la curiositat per intentar revelar la paraula del dia, i les «fotos» entre elles . els usuaris per colpejar la paraula correctament abans. Hi pot haver lletres repetides. Les pistes sĂłn independents per a cada lletra. Un nou desafiament cada dia!

📜 Spelling bee castellano reglas

Lobjectiu daquest joc de paraules com el concurs dortografia Ă©s fer tantes paraules com puguis amb les set lletres que et donen. No heu d’utilitzar totes les lletres i podeu utilitzar lletres mĂ©s d’una vegada. Els Ășnics requisits sĂłn que ha de fer servir la lletra central almenys una vegada a cada paraula i les paraules han de tenir almenys quatre lletres. Cada paraula tĂ© un valor a punts.

 • Les paraules de 4 lletres donen 2 punts.
 • A partir de 5 lletres, tants punts com lletres tenen la paraula.
 • Cada joc inclou almenys un tuti en quĂš s’utilitzen totes les lletres.

RELACIONATS:
Vols jugar amb emoji Wordle? – EMOJIDLE

EstadĂ­stiques Spelling bee castellĂ 

Per jugar Spelling bee espanyol no cal descarregar-lo, pots jugar en lĂ­nia. el joc per veure les teves estadĂ­stiques a la icona de dalt on pots veure:

ConfiguraciĂł Spelling bee

Hi ha 2 opcions per configurar spelling bee:

 • Mostrar puntuaciĂł possible i nombre de paraules.
 • Silenciar so

▶ Jugar Spelling bee castellĂ 

La versiĂł del concurs d’ortografia s’ha adaptat a diversos idiomes perquĂš sigui mĂ©s fĂ cil endevinar la paraula oculta, per aixĂČ et deixem com descarregar concurs d’ortografia en espanyol o si ho prefereixes pots jugar online Spelling bee castellano i si t’animes a desafiar-nos, publica els teus resultats als comentaris i veurem qui Ă©s millor


JUGAR A SPELLING BEE EN CASTELLA

Spelling bee espanyol il·limitat

Estem veient una gran quantitat d’aplicacions web i mĂČbils que imiten el funcionament dels jocs de paraules i busquem obtenir certa popularitat d’aquesta nova plataforma. Alguns desenvolupadors aprofiten aquest Ăšxit per llançar aplicacions i brindar-nos alternatives per passar el nostre temps lliure simplement usant el nostre navegador.

Aquí hi ha les nostres 3 millors alternatives a l’Spelling bee castella:

 1. Dogsdle đŸ¶ Si t’agraden els gossets!
 2. Emojidle – Wordle d’emojis
 3. Tresle – Wordle de 3 lletres

Preguntes freqĂŒents (FAQ)

QuĂš Ă©s Spelling bee espanyol?

ortografia castellana

Spelling bee espanyol Ă©s un joc de paraules en lĂ­nia. Necessites formar paraules amb lletres d’un tauler. Les lletres es poden repetir i cal la lletra del medi. Les paraules han de tenir com a mĂ­nim 4 lletres de llarg.

Com jugar Spelling bee espanyol?

jugar-a-spelling-bee-espanol

A Spelling bee espanyol necessites formar tantes paraules com sigui possible per obtenir la puntuació diària més alta. Cada dia hi ha noves paraules i un nou desafiament per a tothom. Només es pot jugar un cop al dia.
Les puntuacions sĂłn paraules de 4 lletres donen 2 punts. A partir de 5 lletres, tants punts com lletres tenen la paraula.

Hi ha jocs de concurs d’ortografia?

ortografia abella espanol

Hi ha jocs semblants al concurs d’ortografia en castellĂ  i diversos idiomes, no sĂłn el joc oficial del New York Times com l’spelling bee, perĂČ el funcionament Ă©s el mateix. Si vols jugar a jocs d’ortografia com el spelling bee en castellĂ pots accedir a la web de gameswordle.com

Com es diu el joc d’endevinar paraules d’un plafó?

Joc de Wordshopper

Spelling bee espanyol, i el joc consisteix a endevinar el mĂ xim de paraules possibles en un mĂ­nim de 4 lletres i sempre cal utilitzar la lletra del mig del panell. Si ho aconsegueixes, Spelling bee espanyol et mostra el temps restant per al proper desafiament i la seva puntuaciĂł.

Potser t’interessin jocs de paraules com el concurs d’ortografia

A GamesWordle.com ens interessen els jocs en lĂ­nia gratuĂŻts sense haver de descarregar res. Anem a recopilar jocs mentals per exercitar la ment ia mĂ©s passar una bona estona. Si vols que parlem d’algun joc en particular, deixa’l als comentaris.

Rate this post

Deixa un comentari