WordleVal 🕹️ Wordle en Valencià

Què és el WordleVal?, si encara no t’has enganxat al Wordleval, no trigaràs ni 2 minuts a tornar a jugar a aquest nou joc de paraules Online. Wordleval es una versió nova de joc de paraules adaptada a Valencià i amb paraules relacionades amb la Comunitat Valenciana i les seues festes de cada municipi. T’explicarem en què consisteix el joc wordleval en valencià, com descarregar-lo i per què jugar al word en valencià (Wordleval). Tens disponible aquest joc en línia gratuït si vols provar-ho, creiem que t´agradarà!

wordleval
Wordleval

Wordleval és un joc diari que només es pot jugar una vegada al dia paregut a famos joc de paraules, nosaltres ho hem provat i ja estem amb ganes de tornar a jugar demà per compartir el nostre temps a resoldre el word game valencià amb els nostres amics per reptar-los, deixa aquí els teus resultats als comentaris, A veure si ens guanyes?

Wordleval Online

En què consisteix el wordlcat Online? El joc és molt simple. Consisteix a endevinar una paraula en 6 intents. Si ho aconsegueixes, wordleval et mostra el temps que queda per a la següent paraula i en quin intent ho has resolt. Després et dóna l’opció per compartir-ho a les xarxes socials. Només es pot jugar un cop al dia ¡Juga amb els vostres amics!.

La idea és endevinar una paraula de 5 lletres en un repte diari igual que el joc word que està arrasant a les xarxes socials però en aquest cas la paraula del dia a buscar estarà en valencià i potser tingui a veure amb alguna festa en concret. Alerta que sembla fàcil! però la pressió del temps a resoldre’l i haver de posar paraules que existeixin al diccionari complica la resolució del joc. Si ho proves assabentaràs perfectament perquè s’ha fet viral word game.