WordleVal 🕹️ Wordle en Valencià

Com jugar a wordle valencià online

Wordle és un passatemps senzill que s’ha fet viral gràcies a la seva senzillesa, i al fet que només tens 6 intents diaris per resoldre el seu repte (el mateix per a tots, a més ). Si l’usuari resol la paraula, no tindreu l’opció de tornar a jugar fins que no hagin passat 24 hores. Un encert sota el nostre punt de vista, ja que es planteja com un adictiu repte diari.

  • Endevineu la paraula oculta en sis intents.
  • Cada intent ha de ser una paraula vàlida de 5 lletres.
  • Després de cada intent el color de les lletres canvia per mostrar què tan a prop estàs d’encertar la paraula.

El joc permet compartir els resultats a les xarxes socials il·lustrant la seqüència d’intents amb els colors, però sense desvetllar les lletres, de manera que augmenta la intriga i curiositat per intentar desvetllar la paraula del dia, i els «pics» entre uns usuaris i altres per encertar la paraula abans: Hi pot haver lletres repetides. Les pistes són independents per a cada lletra. Una paraula nova cada dia!

Exemples per jugar a wordle

Quan escriguis la teva paraula de 5 lletres, en cada intent et dirà quines lletres existeixen a la paraula buscada i si està a la posició correcta es posarà en color verd i si existeix però no aquesta a la posició correcta es posarà en color groc.

Estadístiques en wordle

Per jugar a Wordleval no necessites descarregar wordle, pots jugar online no cal a descarregar WordleVal per veure les teves estadístiques al icon de dalt on podràs veure:

statistics wordle
statistics wordle

Configuració de WordleVal

Per configurar wordle hi ha 4 opcions disponibles:

  • Mode Guiat: Qualsevol pista revelada s´ha d´utilitzar en intents posteriors.
  • Mode fosc: per posar el mode fosc del joc.
  • Mode per a daltònics: Per posar colors d’alt contrast.
wordleval opcions
Rate this post

Deja un comentario